Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Mediterrane aardappeltjes

In de oven geroosterde aardappeltjes met rozemarijn en knoflook

  • 700 gram aardappelen
  • 4 eetlepels olijfolie om te bakken
  • 12 tenen knoflook
  • een paar takjes verse rozemarijn
Bereidingswijze
July 17, 2007 om 12:55
Ho! Ik drukte per ongeluk op ENTER en nu staat het recept er al op! En geen idee hoe ik het moet wijzigen.

Aardappelen schillen en in kleine blokjes (3x3x3 cm) snijden. Verwarm een oven op 220 graden. Verwarm de olie in een metalen overschaal of braadslee op een laag vuur, met de (ongeschilde) teentjes knoflook. Als de olie heet is doe je het gas uit. Blancheer de aardappelen heel kort en schep ze met aanhangend water in de hete olie.
Doe de takjes rozemarijn erbij en schep het geheel om. Zet de oven op 190 graden en plaats de braadslee in de oven. Laat de aardappeltjes een klein uurtje in de oven, schep het af en toe om.

Heerlijk met een stukje gegrillde kipfilet en verse groente!
April 15, 2008 om 02:16
Hoi
Klinkt goed dit recept ,ik ga het vanavond gelijk uitproberen
Groetjes Trudy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Overig Zuid-Europees
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Aardappel
Personen: 4
Calorieën: 250 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+